Παρασκευή 17 Απριλίου 2009

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ...

Και τωρα που εσφιξαν τα γαλατα,η Μπαρτσελονα,η Μαντσεστερ,η Τσελσι και η Αρσεναλ περασαν στα ημιτελικα...
Μετα τα παιχνιδια που διεξηχθησαν μεσοβδομαδα,αποδειχτηκε οτι οσο περνουν τα χρονια,τοσο λιγοτερες ειναι οι πιθανοτητες να δουμε καποια εκπληξη στο θεμο του Champions League!
Και αναφερομαι φυσικα στην Πορτο που μετα το πρωτο παιχνιδι,ολοι πιστεψαμε οτι βρισκοταν κοντα στο θαυμα!Ομως,οι πρωταθλητες Ευρωπης απεδειξαν οτι παραμενουν πολυ καλη ομαδα!
Πετυχαν απο νωρις το γκολ που χρειαζονταν με τον Κριστιανο και οι γηπεδουχοι περιοριστηκαν σε ρολο κομπαρσου...Πειστικη εμφανιση για τη Μαντσεστερ που δικαια εφυγε νικητρια απο το Ντραγκαο,με το προσφιλες της 1-0!
Στον ημιτελικο,θα συναντησουν τα μωρα του Αρσεν Βενγκερ!Τωρα που γυρισαν οι Φαμπρεγκας και Αντεμπαγιορ,η ομαδα του Αλσατου ειναι ικανη για πολυ μεγαλα πραγματα...Φαν Περσι,
Γουολκοτ,Σανια,Ντιαμπι και οι υπολοιποι δειχνουν ετοιμοι να φτιαξουν την επομενη μεγαλη Αρσεναλ..
Η Μπαρτσελονα απλα αρνειται να χασει ακομα και οταν παιζει χωρις να καιγεται για το αποτελεσμα..Αρκει να δει κανεις το γκολ του Κειτα επι της Μπαγερν για να καταλαβει οτι η ομαδα της Καταλωνιας παιζει το θεαματικοτερο ποδοσφαιρο αυτη τη στιγμη...Ειναι ισως η μοναδικη ομαδα που θα μπορουσε να κοντραρει τη φετινη χρονια τις αγγλικες ομαδες!
Αφηνω για το τελος το ματς της δεκαετιας..Γι αυτο το παιχνιδι θα μιλησουμε αναλυτικοτερα σε αλλο αρθρο..Περιληπτικα,εγω συμπερανα 2 πραγματακια..Απο τη μια,η Λιβερπουλ εχει κερδισει το σεβασμο ολων των φιλαθλων γιατι αποδεδειγμενα εχει πολυ βαρια φανελα και απο την αλλη η Τσελσι συνδυαζει τον αγγλικο τροπο ποδοσφαιρου με την φιλοσοφια του Χιντινγκ...Περισσοτερα προσεχως...