Δευτέρα 10 Αυγούστου 2009

ΠΑΟ vs ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Μετα την αγχωτικη προκριση του Παναθηναικου επι της Σπαρτα ολοι πιστευαν στο αστρο του τριφυλλιου στις κληρωσεις,ολοι πιστευαν στο συναπαντημα με την Τιμισοαρα!Τα γελακια και η αισιοδοξια ομως κοπηκαν οταν ακουστηκε το ονομα της Ατλετικο!Της Ατλετικο του Αγκουερο,του Φορλαν,του Μαξι,του Σιμαο η' αν θελετε και του νεου Κασιγιας,του νεαρου Ασενχο..Πραγματικα δεν εχω βρει εναν Παναθηναικο που να μην εχει ''πεθανει'' απο τη στενοχωρια του και που να μην ριχνει δαιμονες στον Πλατινι για το νεο συστημα που φερνει τον αιωνιο αντιπαλο αντιμετωπο με τους Σεριφηδες απο τη Μολδαβια!Αντιθετα,ολοι οι Ολυμπιακοι θεωρουν οτι η Ατλετικο θα κανει παρτυ και ηδη σκεφτονται τα 4,5 εκατ. ευρω που θα παρουν απο τον αποκλεισμο της ετερης ελληνικης ομαδας,μπας και αγορασουν εκεινον τον αριστερο χαφ που ψαχνουν εδω και 2 μηνες!
Θα μου επιτρεψετε ομως να εκφρασω μερικες διαφωνιες μου και να δωσω μια νοτα αισιοδοξιας στους,απογοητευμενους με την μοιρα τους,πρασινους φιλαθλους!Ο Παναθηναικος για μενα εχει ελπιδες!Παιζει απεναντι σε μια ισπανικη ομαδα που εινα ικανη για το καλυτερο και για το χειροτερο..(οποιος ασχολειται με το στοιχημα,σιγουρα καταλαβαινει τι λεω)!Παιζει απεναντι σε μια ομαδα που ειναι πιο ανετοιμη απο αυτον,καθως το παιχνιδι στο ΟΑΚΑ θα ναι το πρωτο επισημο για τους παικτες του Ρεσινο..Οι πιθανοτητες αποκλεισμου για τον Παναθηναικο θα ταν πολυ περισσοτερες αν οι διπλοι αγωνες γινονταν τον Φεβρουαριο,εν μεσω πληρους αγωνιστικης δρασης,οπως συνεβη με τη Βιγιαρεαλ!
Τελος το οτι ο Παναθηναικος θεωρειται το αουτσα'ι'ντερ μπορει να απελευθερωσει τους παιχτες του,καθως κανενας δεν θα τους κατηγορησει αν αποκλειστουν απο την τεταρτη καλυτερη ομαδα της Ισπανιας...Μπορει αυτο περι φαβορι και αουτσα'ι'ντερ να σας ακουγεται κλισε,ομως για την ομαδα του Παναθηναικου,καλως η' κακως,ισχυει 100%..
Θυμιθειτε τα αποτελεσματα του Παναθηναικου την περσινη χρονια στο Μεατσα,στο Μαδριγαλ,την εδρα της Βερντερ η' ακομα και στο Καρα'ι'σκακη..Φερτε τωρα στο νου σας τα εντος εδρας παιχνιδια επι του Εργοτελη,του Αστερα Τριπολης η' του Ηρακλη και την διαφορα στην αποδοση παιχτων σαν τον Βυντρα,τον Ζιλμπερτο και των πρωην πλεον Μαντζιου,Τζιολη και αρκετων αλλων..
Με ολα αυτα θελω να καταληξω στο συμπερασμα οτι ο Παναθηναικος μπορει να κανει την υπερβαση!Δεν ειναι η πρωτη φορα που θα πετυχει κατι αναλογο..Ακομα ομως και αν αποκλειστει η ομαδα εχει χρυση ευκαιρια βασει ροστερ να κανει μια πολυ καλη πορεια στο αναβαθμισμενο Γιουροπα Λιγκ!Και αν και συμφωνω με την αποψη ''αλλο το κυρος του Τσου Λου'',πιστευω οτι οι Παναθηναικοι διψανε κυριως για το πρωταθλημα,που σημειωτεον οδηγει του χρονου σε απευθειας θεση στους ομιλους...
Υ.Γ. Για να τα εχουν καλα με τον εαυτο τους,καλο θα ταν να επαιρναν οι διοικουντες εναν κεντρικο αμυντικο που να μπορει να σηκωσει το βαρος της φανελας του τριφυλλιου.
Υ.Γ. ΙΙ Ισως ο Σισε ετοιμαζει μια εμφανιση αναλογη της αξιας του στα παιχνιδια με Ατλετικο...