Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!

Αυτο θα πει ξευτιλα.....Να ποιο ειναι το ελληνικο πρωταθλημα κυριοι!
Ο Ολυμπιακος εχασε μεσα στην εδρα του,για πρωτη φορα φετος,απο τη Λαρισα!Μονο η θεσσαλικη ομδα ειχε βαθμολογικο ενδιαφερον..
Ο Αρης εφερε διπλο στο ΟΑΚΑ επι της ΑΕΚ μετα απο 20 χρονια...Στην πραγματικοτητα μονο οι Θεσσαλονικεις καιγονταν για το τριποντο..
Ο ΠΑΟΚ απεδρασε με το διπλο απο την Ξανθη,επειτα απο μια πολυ ασχημη παραδοση..Φυσικα,οι θρακιωτες ηταν παντελως αδιαφοροι..
Στην Κομοτηνη,η ομαδα που επιζητουσε εστω 1 βαθμο,ο Λεβαδειακος,νικησε ανετα 3-1 τον Πανθρακικο και σωθηκε και μαθηματικα..
Νομιζω οτι τα σχολια περιττεουν...Ειμαι πολυ καχυποπτος για να πιστευω οτι ολα αυτα τα αποτελεσματα ειναι προιον της τυχης και οτι δεν υπαρχουν γκριζες ζωνες...
Αν και ειναι χιλιοειπωμενο,θα το επαναλαβω για μια ακομη φορα...Εχουμε το πρωταθλημα που μας αξιζει...Τιποτα λιγοτερο,τιποτα περισσοτερο..
Και του χρονου....

4 σχόλια:

  1. Kala ti aganaktisi einai auti? Les kai dn ta kseres... Den pisteuo na mou fugeis k apo tin ekpobi!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kseftila coach niko, symfwnw.. alla h AEKARA tha sas gamisei!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγω θα διαφωνήσω με τον coach niko όσον αφορά τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικές και τις "γκρίζες ζώνες" που επισημαίνει.Σε καμία περίπτωση δε θεωρώ ότι ζούμε σε έναν κόσμο αγγελικά πλασμένο ή ότι το ποδόσφαιρο (όπως και όλα) δεν λειτουργεί με βάση οικονομικά συμφέροντα.Όμως ας προσπαθήσουμε λίγο να εξηγήσουμε πώς στήνεται ένα παιχνίδι, για παράδειγμα το Ολυμπιακός-Λάρισα.Θα πιάσει ο Κόκκαλης τον Βαλβέρδε και θα του πει ότι "σήμερα θα πρέπει να χάσουμε ή τέλος πάντων να μην παίξουμε στο 100%" ;Το επόμενο λεπτό ο Ισπανός θα μας είχε αποχαιρετήσει.Ή μήπως θα έπιαναν τον Ντάρμπισάιρ, τον Γκαλέτι και τον Λεόναρντο και θα τους έλεγαν "ο Πηλαδάκης είναι φιλαράκι και πρέπει να πάέι η ομάδα τους στα πλέι οφς".Για να μην μακρυλογώ, δεν πιστεύω ότι ποτέ και πουθενά δεν στήνονται παιχνίδια αλλά εγώ προσωπικά αν κάθε μη αναμενόμενο ή εκτός ποδοσφαιρικής λογικής αποτελέσμα το θεωρούσα στημένο πραγματικά δεν θα έβλεπα μπάλα,δεν θα άξιζε τον κόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή