Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ....

Αν και αργησαμε λιγο,ηρθε η ωρα να σας ευχηθουμε καλη ποδοσφαιρικη χρονια!Αν και ακουγεται περισσοτερο σαν ευχη,παρα σαν εκτιμηση,πιστευω οτι φετος το πρωταθλημα θα μας προσφερει περισσοτερες συγκινησεις απ' οτι αλλες χρονιες..Η αισιοδοξια μου αυτη ισως να πηγαζει και απο τα καινουργια προσωπα της Superleague:Σισε,Μελμπεργκ,Κατσουρανης, Μαρεσκα,Γκρασιαν,Αμπρεου,Νεμεθ,Γκερε'ι'ρο και αρκετοι ακομα που σιγουρα ξεχνω..
Οι εκπληξεις και τα ερωτηματικα δεν ελειψαν φυσικα ουτε απο τα φετινα ροστερ!
Αρχιζοντας απο τον Ολυμπιακο,φαινεται οτι αντι να αποσυρουν τη φανελα του μεγαλου Τζολε μπερδευτηκαν και απεσυραν τη θεση που αγωνιζοταν ολα αυτα τα χρονια..Λογικη εξηγηση για την μη αποκτηση αριστερου χαφ δεν υπαρχει και μενει να δουμε τι θα σκαρφιστει ο Τιμουρ για τα παιχνιδια της Ελλαδας και κυριως της Ευρωπης,οπου φετος η κληρωτιδα χαμογελασε στους ερυθρολευκους!Για μενα,το ζητημα ειναι ποσο θα αντεξει ο Λεντεσμα,μιας και προερχεται απο φουλ σαιζον στην Αργεντινη και αν θα μπορεσει ο Γκαλετι να πετυχει τα γκολ της προηγουμενης χρονιας..Μην απορησετε αν δειτε τον Τοροσιδη να παιρνει θεση σε καποια παιχνιδια στον αξονα του κεντρου..
Ο Παναθηναικος απο την αλλη ενισχυθηκε αρκετα σε κεντρο και επιθεση αλλα στην αμυνα παρακαλαει να του βγουν οι Μπιερσμιρ και Μαρινος για να υπαρχει ισορροπια στις γραμμες.. Για το τριφυλλι υπαρχουν 2 στοιχηματα:αν θα μπορεσει να παρει τα λεγομενα ευκολα ματσακια που περυσι του στερησαν 11 ολοκληρους βαθμους και αν θα μπορεσει να εκμεταλλευτει στο επακρο το πυρηνικο οπλο -λεγε με Σισε-..Γι αυτο μην αποκλεισετε ενδεχομενη ενεργοποιηση του Κλειτον,α λα Δαρλας,καθως ο Βραζιλιανος ειναι ο μονος μαζι με τον Νινη που διαθεται την καθετη πασα..Για μενα κλειδι της επιτυχιας ειναι η αποδοση του Κατσουρανη και η παραγωγικοτητα του Λετο.Πρωτα δειγματα,θετικα!
Η ΑΕΚ ζει ακομα και μετα την αποχωρηση του Κυργιακου!Πολλες οι αποριες καθως η τυχη της θα κριθει απο το αν θα της βγουν παιχτες οπως ο Νεμεθ,ο Αραουχο και ο Λεοναρντο..Κατ' εμε,ο Γιαχιτς θα παρει αμεσως φανελα βασικου και μενει να δουμε αν θα χρησιμοποιειται στο κεντρο της αμυνας η' στα χαφ..
Στον ΠΑΟΚ ισως θα πρεπει να γινει στροφη στα νεαρα παιδια που εχουν διαθεση για μπαλα και οχι για μουρμουρα,οπως ο Κουτσιανικουλης,ο Φωτακης,ο Βιερινια και ο Μουν..Ο αποκλεισμος απο την Ευρωπη ηταν μαχαιρι στην καρδια για την ομαδα του Σαντος,ο οποιος αρχιζει και δεχεται κριτικη απο το απαιτητικο κοινο της Τουμπας..Ολα θα κριθουν απο την αμυντικη λειτουργια των ασπρομαυρων,γι αυτο δινω βαση στην επιστροφη του Κοντρερας..
Ο Αρης εχει το υλικο για να φτασει πολυ ψηλα!Μενει να δουμε πως θα το διαχειριστει ο απειρος Μαζινιο..Σιγουρα θα πρεπει να εξετασουμε κατα ποσον θα καλυφθει εκ των εσω η απωλεια του Γιαχιτς και αν ο Πιτου θα μπορεσει να ανταπεξελθει στις απαιτησεις,μιας και ειναι ο μονος καθαρος αριστερος χαφ..Πειραματα με Κοκε η' Φερναντες δυσκολα θα αποδωσουν..
Κατα τα λοιπα,ο Ηρακλης μπορει να αποτελεσει την εκπληξη της χρονιας,καθως απεκτησε παικτες με προσωπικοτητα σε θεσεις-κλειδια(Λεκι-Ντικα-Νταλα Μπονα)και ο Προτασοφ δειχνει προς το παρον θετικα δειγματα..
Περιμενω σχολια για τις παραπανω ομαδες αλλα και για αλλες που θεωρειτε οτι θα κλεψουν την παρασταση,θετικα η' αρνητικα...

15 σχόλια:

  1. πολυ καλο το αρθρο σου coach nikos με καποιες μικρες διορθωσεις που χρειαζονται.π.χ αναφερεις για τον παοκ οτι θα πρεπει να δωθει χρονος σε νεαρα παιδια οπως ο Φωτακης..που τον ειδες τον νεαρο?επισης αναφερεις για τον ολυμπιακο οτι θα περιμενουμε να δουμε κατα ποσο θα βαζει τα γκολ που εβαζε την προηγουμε χρονια ο galleti.αν δεν τα βαζει ο συγκεκριμενος παικτης δεν θα τα βαλει κανενας στην ελλαδα γτ ειναι 2 κλασεις πανω απο ολους τους αλλους!οσον αφορα την ομαδα μου που ειναι ο αρης συμφωνω απολυτα με τις αποψεις σου αν και θα ηθελα να δω τον calvo αριστερα(θεση που επαιξε αρκετα περσι οταν ελειπε ο regueiro) και τον κοκε δεξια καθως πιστευω οτι ο πιτου ειναι πολυ "λιγος" για τον φετινο αρη!αυτα

    el loco

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. niko pl kalo to a8ro sou.. epitelous arxise to prwta8lhma na doume kai ligh mpalitsa(elpizw kaluterh apo perush) as ksekinisoume me ton olumpiako, pisteuw pws fetos 8a xei provlhma apo aristera mias kai dn exei kanenan kai me tis alxhmies p kanei me ton leonardo dn nomizw pws 8a tou vgoun, apo kei kai pera phre 2 pl kalous paixtes(mellberg, maresca),epishs autos o diogo exei ginei pl palto kai an dn kopsei ta nuxtoperpathmata tzampa ta 10miria p edwsan perush oi gauroi...h aek twra dn kserw alla gia mena einai ena megalo erwthmatiko phre pollous paixtes kai dn kserw ti mporei na kanei 8a deiksei, pisteuw pantws pws o γιαχιτσ 8a desei sto kentro ths amunas me μαιστοροβιτσ...gia paok exeis dikio prepei na valei tous mikrous mesa opws papazoglou na kanoun paixnidi p exoun deipsa gia mpala, an kai dn nomizw pws mporei na kataferei kati parapanw apo thn 3 8esh...o arhs ekane pl kales metagrafes apla dn kserw an 8a kataferoun na eglhmatistoun sto ellhniko tropo paixnidiou...kai twra gia thn pana8a, exoume ena kentro me pollous paixtes p ligo pl paizoun oloi thn idia 8esh kai kanenos to atou t dn einai na dinei mprosta ka8etes pases, elpizw me auton ton tropo na mn kapsoume kai xaramisoume ton cisse sto panw katw, gia thn amuna to mono hummer p eidame htan to amaksi tou cisse kai tpt allo, elpizw o mpiasmir na vgei pl kalos opws perimenoume alla kai o marinos to idio gt einai pl uposxomenos, epishs perimenw pl apo nini kai an vazei mesa kai apo ton rukavina... kostas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιλε Loco ανεφερα μεταξυ αλλλων το Φωτακη γιατι ανηκει στους παιχτες εκεινους που θελουν να παιξουν μπαλα και δεν δημιουργουν προβληματα,οπως συμβαινει με τις βεντετες τυπου Κονσεισαο και Παμπλο Γκαρσια..Η τοποθετηση του Καλβο αριστερα σιγουρα μπορει να δωσει λυσεις,αλλα φοβαμαι οτι ο Κοκε παιζει καλυτερα στον αξονα σαν φορ η' σαν δεκαρι..Και πισω απο τον Καλβο στα δεξια μενει ο Χαβιτο,με ο,τι αυτο συνεπαγεται...
    Κωστα 13 να σε καλωσορισουμε στο blog και να σταθω σε δυο σημεια του σχολιου σου..Αφενος περιμενω να δω κι εγω τις εξελιξεις με τον Ντιογκο..Να εχεις υποψη σου οτι η περσινη πιεση του Βαλβερδε στις αντιπαλες ομαδες ξεκινουσε απο πολυ ψηλα,με μπροσταρη τον Ντιογκο..Το παιδι ασκει μεγαλη πιεση στους αμυντικους,σε αντιθεση με τον Μητρογλου που στις περισσοτερες φασεις ειναι με τα χερια στη μεση..Παρατηρησε σε καποιο παιχνιδι του Ολυμπιακου ποσα χιλιομετρα κανει ο Βραζιλιανος..Πιστευω παντως οτι αυτος ο παιχτης θελει διπλα του ενα φορ περιοχης γιατι γουσταρει εναν πιο ελευθερο ρολο..Οσο για τα νυχτοπερπατηματα του σαν κατοικος Αθηνων σιγουρα θα ξερεις καλυτερα..
    Το αλλο θεμα που θελω να σχολιασω ειναι αυτο του Νινη!Να εχεις υποψη σου οτι φετος ειναι η πρωτη φορα που κανει ολοκληρωμενη προετοιμασια σε επαγγελματικο επιπεδο,κατι που θα του προσφερει διαρκεια στο παιχνιδι του..Δεν ξερω αν το προσεξες αλλα στο ματς με την Ξανθη τον ειδα αρκετα πιο γυμνασμενο σε σχεση με περυσι..Και βεβαια,θεωρω οτι η θεση που του αρμοζει δεν ειναι δεξια,αλλα εκει που τον βαζει ο 10cate,πισω απο τον φορ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θάνος εδώ. Γενικά τολμώ να πω πως σχεδόν όλες οι ομάδες της Σούπερ-λιγκ είναι ενισχυμένες σχετικά με πέρυσι. Αλλά καλύτερα ας μείνω στα του οίκου μου, τον ΠΑΟΚ δηλαδή. Θεωρώ ότι οι μεταγραφές που έγιναν δεν ήταν κακές. Τόσο ο Κουτσιανικούλης, όσο και ο Τσιρίλο, ο Παπάζογλου αλλά και οι λοιποί μόνο κακοί παίκτες δεν είναι. Επιφυλακτικός παραμένω με τον Παπάζογλου που μέχρι τώρα δεν έδειξε τι μπορεί να κάνει. Αυτό που βλέπω ότι μας λείπει κυρίως είναι ένας παίκτης με ευχαίρια στο σκοράρισμα. Ένας γκολτζής. Διότι και ο Μούσλι και ο Κουτσιανικούλης μπορεί να είναι παικταράδες αλλά κακά τα ψέμματα γκολ με το τσουβάλι δε βάζουν. Από την άλλη θα μου πείτε ότι τέτοιοι γκολτζήδες στοιχίζουν. Ε, λοιπόν πείτε με γραφικό αλλά γιατί δε κρατήσαμε το Μπακαγιόκο που μπορεί τρίπλα να μην είχε, τεχνική και πάσα να μην είχε και το σουτ του να ήταν μέτριο αλλά έβαζε γκολ και ξελασπώναμε; Αν είχαμε έναν τέτοιο παίκτη θα είμασταν ομίλους τώρα. Τέλος πάντων, πέρα από γκολτζή, λείπει και η σιγουριά στα άκρα της άμυνας πολλές φορές αλλά επιμένω πως το πρόβλημά μας (μακάρι να είναι μικρό) μέχρι στιγμής δεν είναι η αμυντική λειτουργία μας, παρότι σηκώνει βελτίωση αλλά η επιθετική. Διότι και ο Άρης πέρυσι καλά έπαιζε σε γενικές γραμμές αλλά από γκολ πολύ φτωχά πράγματα και έμεινε εκτός πεντάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλη ποδοσφαιρικη χρονια και απο μενα...!!! Συμφωνω απολυτα με το αρθο σου Νικο και θελω να σχολιασω ορισμενα πραγματακια. Θα ξεκινησω απο τον Παναθηναικο, που οπως ειπες, εχει ακομα καποια προβληματα αναπτυξης αλλα και ασταθεια στην αμυντικη γραμμη. Βλεπουμε ομως οτι παρα τα προβληματα δημιουργει ευκαιριες, ποτε ανορθοδοξα, καιποτε βαζοντας κατω την μπαλα (σπανιο...) και εχει καταφερει να σκοραρει σε ΟΛΑ τα φετινα του παιχνιδια μεχρι στιγμης. Στην αμυνα δεν ηρθε ποτε το Hummer και ετσι θα βολευτουμε και φετος με "Βασκους" και... "Συχρονα στοπερ". Στην επιθεση περιμενω απο τον Σισσε να δειξει ποιος πραγματικα ειναι...
    Στον Ολυμπιακο ακομα περιμενουν το μπαμ... Ο Μητρογλου τους εκανε να νομιζουν οτι δεν χρειαζονται αλλον επιθετικο και εμειναν χωρις αριστερο χαφ. Ο Λετο ,που μεχρι τον ιουλιο, συμφωνα με καποιες εφημεριδες "εφτυνε τον παο στα μουτρα", "τον μαυριζε" κλπ τους εχει ενοχλησει γιατι κανει μεχρι στιγμης φοβερα παιχνιδια την ωρα που παιζει ο Λεοναρντο στα αριστερα...
    Οσο για τις υπολοιπες ομαδες πιστευω πως εκαναν καποιες καλες κινησεις και θα εχουμε ενα πιο ανταγωνιστικο πρωταθλημμα φετος. Ααα... και μην ξεχνατε ο νικητης παει απ ευθειας ομιλους του χρονου στο τσου λου!!!

    Ζαρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θανο πιστευω οτι και να ηθελες δεν θα μπορουσες να δεις θεαμα απο ομαδα του Σαντος..Αυτο που μπορεις να δεις ειναι σοβαροτητα,καλη αμυντικη λειτουργια και νικες στο γκολ.Εξαλλου με αυτη τη συνταγη περυσι τερματισες δευτερος στην κανονικη διαρκεια του πρωταθληματος..Αν περιμενω να αλλαξετε σε κατι φετος ειναι η αντιμετωπιση των ντερμπι,μιας και περυσι δειξατε σημαδια αδικαιολογητου κομπλεξ,τοσο στην Αθηνα οσο και στην Τουμπα..
    Φιλε Ζαρι το στατιστικο στοιχειο που παραθετεις ειναι πολυ ενδιαφερον...Ολοι γνωριζουμε οτι ο Τεν Κατε ειναι ενας προπονητης με επιθετικη φιλοσοφια,αφου εχει δηλωσει και ο οδιος οτι προτιμαει τις νικες με 3-2 παρα με 1-0!Στην κληρωση του Europa League παρακαλουσε να τυχει ο Παναθηναικος με την ολλανδικη Τβεντε,καθως οπως ελεγε ''αυτη η ομαδα παιζει ποδοσφαιρο''!!!Μαλλον ειναι ενας προπονητης που δεν θα καταλαβουμε ποτε..Ελπιζω τουλαχιστον να τον καταλαβουν καποια στιγμη οι παιχτες του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. xa0xa0xa0xa0x0ax0a0xa0

    Den katalavainw tipota...!!!

    Tsiripipionis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΝΙΚΟ..ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΣΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ..ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΠΟΨΗ..1 ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΙΟΝΕΚΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ(ΑΠΟΥΣΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΧΑΦ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΕΞΕΛΘΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ Ο ΝΤΙΟΓΚΟ ΜΑΛΛΟΝ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ) ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΣΦΠ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ.ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ Η ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΣΕ ΘΕΣΗ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.
    ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΑΟ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΟΛΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΓΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ..ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ.Η ΑΜΥΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ(ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΘΟΣ) ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΙΣΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΟΥ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΨΕ ΣΩΣΤΑ.ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΡΥΒΩ ΦΙΛΕ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΠΑΟ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ.
    ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΑΕΚ. ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΕΚ.ΤΡΟΜΕΡΑ ΣΚΑΜΠΑΝΕΒΑΣΜΑΤΑ,ΑΝΑΠΟΔΙΕΣ,ΟΝΕΙΡΑ,ΧΡΗΜΑΤΑ,ΓΚΡΙΝΙΑ,ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ,ΧΑΜΟΓΕΛΑ..ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΕ ΘΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΗΜΟ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΜΠΑΓΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΧΑΝΕΙ.ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΩ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΓΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΜΑΙΣΤΟ-ΣΩΤΗΡΗ ΛΟΓΩ ΣΩΜΑΤΟΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΔΕΝ ΑΛΛΗΛΟΣΥΜΠΛΗΡΟΝΩΤΑΝ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΛΛΗΛΟΕΞΟΝΤΩΝΟΤΑΝ.ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΙΣΩΣ ΒΡΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΠΙΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ Κ.ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΝΩ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΕΧΕΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ.ΚΑΤΑΛΗΓΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ..ΣΤΟΝ ΘΑΛΑΜΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ...ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΦΕΤΟΣ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ(ΒΛΕΠΕ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ) ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ...ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ 3 ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ..ΣΤΙΣ 4 ΘΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ..ΚΑΙ ΟΙ 3 ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ΟΙ 3 ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ...ΘΑ ΘΑ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. PAVLOS ANDRIKOPOULOS..Kali epitixia soles tis ellinikes omades kirios stin europi pou exoume anagi tous vathmous kai meta sto elliniko enxorio podosfairo.Tha ksikiniso aderfe niko me ton olimpiako kai sto telos tha krino an einai i oxi kalo to arthro sou opos kano sinithos.Ston olimpiako pisteuo osoi apoktithikan einai paiktes ousias kai me anagnorismeni aksia sto eksoteriko elpizo na voithisoun ta megista opos ola dixnoun apo ta prota paixnidia ..to idio isxiei kai gia tin epistrofi tou lentesma pou to paidi den stamataei na markarei oute otan telionoun ta 90.Eimai kai ego tis gnomis oti eprepe na apoktithei an oxi kai epithetikos toulaxiston aristero xaf.Den apoktithike kakos giati tha xreiastei poli oxi mono stin ellada ena kalo aristero xaf alla kai stin europi ostoso gia tin ora o leonardo sosa mats exo dei exei vgalei matia sigoura den einai tzole i leto omos tin thesi tin exei kalipsei sto epakro me epitixia.As min to matiasoume to paidi makari na sinexisei etsi kai etsi i fainomeniki tripa na einai atou tou fetinou olimpiakou.Oso gia to galleti oloi kseroume tin aksia tou loutsiano kai ti mporei na kanei perimenoume na prosferei ta anamenomena opos tis proigoumenes xronies kai na min parousiastei provlima ektos apo to galleti exei diksei oti to goal to exei kai o leonardo kai o mareska kai o mitroglou mprosta den einai mono o galleti pou mporei na skorarei einai omos autos pou mporei na skorarei ta perissotera o luis diogo exei ksekinisei nothra tin xronia kai mallon tha apodixthei oti den tha kanei kai polla fetos einai akoma noris omos exei xrisimopoieithei ligo se sxesi me ta lepta simetoxis ton ipolipon makari na vrei tin forma tou kai na voithisei tous erithroleukous aksizei na simeiothei oti oi latinoamerikanoi sinithos o protos xronos einai xronos prosarmogis kai sto deutero foularoun gia ta kala opos ekane o lentesma belluchi .Se auto to seimio tha sinfoniso me to aderfo ton allo pou onomazetai loco kai tou dino sinxaritiria gia tis genikoteres kriseis tou sto arthro sou.Tha sinexiso me to pao pou fenete na exei kanei tis poio kales kai ousiastikes metagrafes tou ellinikou pentagrammou fetos..katsouranis apo tin arxi dixnei oti mporei na kanei tin diafora kai na odigisei tin omada se epitixies me tin sigouria tin psixremia kai to talento pou ton diepei.leto o argentinos dixnei poli kefatos kai oreksatos exei tin tripla san xapi somatika prosonta ola auta ta kserete kai apo persi den xreiazete na po kati poli kalos tha prosferei ta megista an apofigei to kako tou eauto kai ta neura tou.cisse pisteuo oti spatalithikan xrimata polla gia auton ton paikti einai kalos epithetikos oxi omos gia ta xrimata pou apoktithike gia tin ora pantos den kanei tin doulia pou eixe iposxethei me to pou patise to podi tou stin ellada kai stous filous tou trifiliou tin mpala den tin petaei sto plekto emena me endiaferei stin ellada poses fores tha skorarei kai oxi ti ekane prin erthei edo to legomeno rodi to espase as doume ti sinexeia me endiaferon.mpiersmir mia apegnosmeni lisi stin amina tou trifiliou prosopika ego pisteuo anaksiopisti makari na diapseusto den exei diksei kati to idiaitero sta ksekinimata tis sezon ton marino den ton krino giati den ton exo dei oso tous allous.Aek poli kalos o leonardo alla oxi gia na kanei tin diafora kai na dosei kati parapano to idio isxiei gia ton araouxo o nemeth einai kati poli diaforetiko mporei na kanei polles zimies o mikros apo to limani tripladoros skorarei ola kala thetika ta prota deigmata ,ton giaxits perimeno na ton do gia na ton krino erxete pantos me pergamines.Paok na valei tous mikrous na paiksoun gia tin fanela kai na kanoun mia fora tin ipervasi gia na deiksoun oti aksizoun na legonte megali omada sigoura itan autos o paok pou idame stin europi fetos me ton persino pou vgike deuteros ;;kai tolmise na paei sta plei of ;;mallon oxi as sovareutoun ligo na anevasoun ena epipedo kai autoi to elliniko podosfairo mporoune alla den prospathoune...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. kalws sas vrhka file niko ki elpizw na mporesw ki egw na sxoliasw pl 8emata mazi sas....gia ton nini exeis dikio nai einai h prwth t xronia fetos p kanei proetoimasia me olh thn omada dn exei para pl paixnidia sta podia t opws htan me thn e8nikh newn gia na kaei kai ontos exei ftiaksei swma kai mpainei gera kai stis kontres, pisteuw kai 8elw na pisteuw oti fetos 8a einai h xronia t... file paulo pisteuw oti o mpiasmir einai idio stilaki mellberg alla sto pio neo...dn exei fusika thn dunamh p exei o mell kai thn empeiria t alla siga siga 8a thn apoxthsh einai kalos kai pisteuw se auton, allwste an dn kanw la8os mono se ena paixnidi exei xrhsimopoih8ei sthn fusikh t 8esh ws kentrkos amuntikos dld, episis 8elw na pw pws vlakeia ekmerous tou pana8hnaikou htan p edwse daneiko ton ντειβιντ einai pl kalos amuntikos kai 8a mporouse na prosferei apo fetos sthn omada... oso gia kante ti na pw pisteuw pws 8a fugei nuxta an kai ton exoume dei mono se 2 paixnidia kai exoume pesei oloi na ton fame alla kai pali dn pisteuw oti mporei na kanei tpt, kalutera na kratagame moris para kante, oso gia cisse einai enas paixths pou omoios t duskola 8a er8ei ksana ellada alla mono me giomes dn mporei na kanei kati kai autos, 8elei kapoion na t petaei thn mpala katw ki elpizw autos o kapoios fetos na einai o ninis...oso gia ton olumpiako pisteuw eprepe na parei enan epi8etiko kai mallista me empeiria gt olous osous exei einai oloi tous na to pw pl apla amoustaka, oso gia aristera opws eixa pei kai eipe kai o nikos mallon eksafanisate entelws thn 8esh tou aristerou, o leonardo dn nomizw pws 8a kataferei na antapokri8ei apo kei sta duskola paixnidia....h aek apo thn allh ekane pl metagrafes xwris na fainetai pws tis eixe programmatisei kai pl perisotero pisteuw pws dn eixe dei h idia h omada tous podosfairistes alla arkesthkes se logia allwn kai se diavevaiwseis, o pitsirikas pou phre apo to liverpool fainetai na kserei mpala kai na vazei katw to topi....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κυριε Θανοπουλε δεν μπορω να διαφωνησω σε κατι...Απο τα λεγομενα σας θα σταθω κυριως στα κεντρα ληψης αποφασεων:θα συμφωνησω οτι παζουν ρολο στην πορεια μιας ομαδας,το αν ομως ο Πατερας εχει αλλαξει τα κοζια μενει να φανει στην πορεια..
    Φιλε Παυλο στο μονο σημειο που θα διαφωνησουμε ειναι το κεφαλαιο ''Μπιερσμιρ''!Απεγνωσμενη λυση μπορεις να χαρακτηρισεις τον Καντε,οχι ομως και τον Σουηδο,ο οποιος ειναι νεαρος σε ηλικια και θεωρειται η νεα μεγαλη ελπιδα των Σκανδιναβων..Μενει να δουμε αν μπορει να παρει απο τωρα φανελα βασικου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. καλα αυτος ο Θανος σιγουρα ΠΑΟΚ ειναι ή κανει πλακα? ακου εκει ηθελε να κρατησει η ομαδα τον Μπακαγιοκο...φανταζομαι του αρεσει και σαν παικτης κανενας Καμπορα...μια ομαδα ανεβαινει επιπεδο οταν ανεβαινουν επιπεδο οι παικτες στο ροστερ της. χιλιες φορες να δοθουν ευκαιριες σε νεα παιδια παρα σε παικτες οπως ο μπακαγιοκο...η επιθετικη λειτουργεια του παοκ θα γινει καλυτερη οταν αρχισουν να βγαινουν στο γηπεδο οι αυτοματισμοι, οταν σφιξει και σοβαρεψει η αμυνα (που εισαι ρε Παμπλο?) και απελευθερωθουν τα χαφ, οταν σοβαρευτει ο σαντος και αρχισει να βαζει τους παικτες στη θεση που παιζουν...μια πρωτη γευση ηταν το δευτερο ημιχρονο με τη Λειβαδια. η υπομονη εχει τελειωσει αλλα η βιασυνη ειναι κακος συμβουλος!ο ολυμπιακος θα εμφανιστει και φετος σοβαρος και εχει πληρες ροστερ, ο παναθηναικος πρεπει να αποβαλει το συμπλεγμα του looser που εμφανιζει στην ελλαδα και παικτες σαν τον cisse και τον κατσουρ θα τον βοηθησουν, η αεκ καλη και σοβαρη ομαδα που θα προσπαθησει να καλυψει τυχον κενα με τη καθοδηγηση του Ντουσκο. Αρης και Ηρακλης σαφως ανεβασμενοι αλλα...
    ΜΙΣΗ ΖΩΗ ΜΑΥΡΟΣ ΜΙΣΗ ΖΩΗ ΛΕΥΚΟΣ!!! ΜΑΙΚΛ ΤΖΑΚΣΟΝ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΟΚΤΣΗΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φιλε Κωστα,οπως παντα κλεβεις τις εντυπωσεις με τετοια σχολια!Σε γενικες γραμμες συμφωνω με οσα λες,αλλα εμενα με προβληματιζει ενα πραγμα σχετικα με την ομαδα σου:δεν εχει ξεκινησει καλα καλα η χρονια και εχετε παρα πολλους τραυματισμους..Κοντρερας, Τσιριλο,Βερον,Μουσλιμοβιτς,Φωτακης,Μπιζερα,Σναουτσερ και ισως ξεχναω μερικους ακομα..Αυτο το δεδομενο σε συνδυασμο με τις λεπτες ισορροπιες στο ροστερ θα παιξουν μεγαλο ρολο σχετικα με την φετινη σας πορεια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. xairetw coach nick...wraio to arthro sou kai nomizw perigrafei en suntomia tn pragmatikh katastash twn omadwn pou tha prwtagwnisthsoun fetos...pisteuw pws to fetini prwtathlima tha einai apo ta pio endiaferonta twn teleutaiwn xronwn kai isws to pio amfirropo,afou ektos apo tn olumpiako,pou eneine sta idia epipeda,an eksaireseis tn fanerh apodunamwsh sta aristera,o panathinaikos alla kai i aek,pou ekane kapoies kales kinhseis tis teleutaies meres tn meteggrafwn,tha parousiastoun polu pio antafwnistikoi kai me megaluterh statherothta...na mn ksexname allwste pws fetos to prostheto varos tou champions league tha to exei o olumpiakos,se antithesh me o,ti sunevh perusi..o ketspagia tha prepei na kanei polu suneth diaxeirish tou roster,eidika apo th mesh kai brosta opou oi luseis dn perisseuoun..apo kei kai pera kai oi omades ths thessalonikis enisxithikan ki autes fanera fetos kai tha kanoun to ergo twn diekdikitwn tou titlou pio duskolo kai tis apwleies vathmwn suxnoteres..auta apo mena..kalh xronia sthn ekpobi mages! george "dudu"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φιλε Γιωργο καλωσηρθες στην παρεα μας!Το αξιοπεριεργο με την ομαδα σου ειναι οτι φετος το ροστερ φαινεται μικροτερο σε σχεση με περυσι,αν και οι φετινες σου υποχρεωσεις ειναι μεγαλυτερες,ελεω Champions League..Οπως λες κι εσυ,οι επιλογες στο κεντρο και την επιθεση ειναι περιορισμενες και το προβλημα διογκωνεται απο τα συχνα προβληματα τραυματισμων..Τελος,θα συμφωνησω μαζι σου οτι ο τιτλος θα περασει φετος απο τη Θεσσαλονικη,με την εννοια οτι το τεως ΠΟΚ εχει πολυ δυσκολες αποστολες απεναντι σε ΠΑΟΚ,ΑΡΗ αλλα και Ηρακλη!
    Αναλυτικοτερα στην εκπομπη που....ερχεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή